Onderhoud

Al onze creaties zijn vervaardigd uit het natuurlijke metaal en een product van 100% handwerk. Doordat het metaal reageert met de omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en licht, zal ieder product een volledig unieke kleur hebben en blijvend evolueren onder invloed van zijn omgeving.
Wij hopen dat u enorm lang plezier zult beleven aan ons werk en daarom geven wij u graag onderstaande onderhoudsinstructies mee.
  • Verwijder stof met een vochtige doek.
  • Bij vlekken veroorzaakt door vloeistoffen of vettige stoffen, vlek onmiddellijk verwijderen met een absorberende doek. Reinig de volledige oppervlakte met een met lauwwarm water bevochtigde doek. Besteed de grootst mogelijke zorg tijdens het uitvoeren van deze handelingen om krassen op het oppervlak te voorkomen.*
  • Indien afwerking met wax: jaarlijks opnieuw behandelen met Vulkan Wax.
  • Indien behandeld met beschermende Coating: Ieder jaar opnieuw aanbrengen met een microvezel doek
*Gebruik geen producten die alcohol, aceton, ammoniak, chloor, oplosmiddelen of schuurmiddelen bevatten, aangezien deze het oppervlak van het product permanent kunnen beschadigen en voor een matte look kunnen zorgen.
*Al onze producten worden afgewerkt met een bescherming naar keuze (wax, vernis, natuurlijk). Afhankelijk van de gekozen afwerking zal de bescherming tegen vlekken variƫren. Ongeacht deze keuze kan vulkan geen 100 procent garantie tegen vlekken geven.